حمله اشغالگران صهیونیست به اردوگاه عقبه جبر

منابع فلسطینی از یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه عقبه جبر در شهر اریحا خبر دادند.

به گزارش سراج24 به نقل از رسانه‌های فلسطینی، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه به اردوگاه عقبه جبر در جنوب شهر اریحا یورش بردند.

منابع محلی اعلام کردند که صهیونیست‌ها پس از یورش به اردوگاه، منزل اسیر ماهر شلون را محاصره کردند.

در پی حمله اشغالگران صهیونیست به این منطقه، درگیری شدیدی بین آن‌ها و فلسطینیان به وقوع پیوست.

منابع محلی همچنین از درگیری مسلحانه مبارزان مقاومت با نظامیان صهیونیست در اردوگاه عقبه جبر خبر دادند.

در درگیری‌های امروز در اردوگاه عقبه جبر ۳۰ نفر زخمی شدند.

منابع فلسطینی همچنین اعلام کردند که در جریان یورش امروز نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری ۱۳ فلسطینی بازداشت شده اند.

در تحولی دیگر، منابع عبری گزارش دادند که ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به پلیس این رژیم دستور داده که در ایام ماه رمضان نیز تخریب منازل فلسطینیان ادامه داشته باشد و این روند متوقف نشود.

از سوی دیگر، عبدالناصر فروانه کارشناس فلسطینی به مناسبت روز جهانی زن اعلام کرد: نظامیان صهیونیست از ابندای سال ۱۹۶۷ تاکنون ۱۷ هزار فلسطینی را بازداشت کرده اند.

اخبار مرتبط

مرز توحش صهیونیست‌ها به کجا ختم می‌شود؟

رژیم صهیونیستی در برزخ میان جبهه‌های باز و سفره‌ای خالی

چگونه حمایت ترکیه از جولانی به گسترش دخالت رژیم صهیونیستی در سوریه انجامید؟