دبیر کمیسیون تلفیق در گفتگو با «سراج24»:

گزارش از لایحه بودجه 12 اردیبهشت آماده تحویل به صحن است

ایرج ندیمی، گفت: کمیسیون تلفیق تلاش می کند تا نهم یا دهم اردیبهشت ماه بررسی کلیات بودجه را تمام کرده و احتمالا آن را در 12 اردیبهشت آماده تحویل به صحن مجلس کند.

 

به گزارش «سراج24»، ایرج ندیمی، دبیر کمیسیون تلفیق بررسی لایحه بودجه سال92 کل کشور در مجلس تصریح کرد: کمیسیون تلفیق تلاش می کند تا نهم یا دهم اردیبهشت ماه بررسی کلیات بودجه را تمام کرده و احتمالا آن را در 12 اردیبهشت آماده تحویل به صحن مجلس کند.
 
ایرج ندیمی اظهار داشت: کمیسیون تلفیق در روزهای شنبه و دو شنبه با سه شیفت کاری و در سایر روز ها یک شیفت کاری به بررسی کلیات لایحه بودجه می پردازند و تا روز دوشنبه کار بررسی جداول بودجه را به پایان می رساند.
 
گفتنی است پیش از این یک بار کلیات لایحه بودجه 92 در کمیسیون تلفیق رد شد و پس از رای گیری در صحن علنی مجلس مجددا به کمیسیون تلفیق بازگشت و این کمیسیون بررسی بخش‌های هزینه‌ای را آغاز کرده است.
 
اخبار مرتبط