پیروزی برانشویگ در شب نیمکت‌نشینی داوری

تیم فوتبال برانشویگ در شب نخست از هفته بیست‌و‌نهم «بوندس‌لیگا ۲» در خانه ساندهاوزن به برتری رسید.

 

به گزارش سراج24 و به نقل از تسنیم در شب نخست از هفته بیست‌و‌نهم «بوندس‌لیگا 2» شب گذشته (جمعه) سه دیدار برگزار شد که در یکی از مهمترین دیدارها تیم آینتراخت برانشویگ در خارج از خانه به مصاف ساندهاوزن رفت.
 
برانشویگ در حالی در این بازی به برتری 3 بر یک رسید که تورستن لیبرکانشت، سرمربی این تیم دانیال داوری، سنگربان ایرانی - آلمانی خودش را نیمکت‌نشین کرده بود. گل‌های آبی‌پوشان برانشویگ در این بازی را  دومی کومبلا (4 و 39) و دنیس کروپکه (86) به ثمر رساندند و تنها گل ساندهاوزن را یوهو ماکلا در دقیقه 52 وارد دروازه حریف کرد.
 
پس از شکست 3 بر صفر هفته قبل آینتراخت برانشویگ برابر هرتابرلین سرمربی این تیم تصمیم گرفت دانیال داوری، سنگربان اصلی تیمش را در این بازی نیمکت نشین کند و به جای وی از مارجن پتکوویچ در درون دروازه استفاده کند.
 
در دیگر دیدار تیم هرتابرلین در خانه اینگولستادت به نتیجه تساوی یک بر یک رسید تا برانشویگ اختلاف خود را با این تیم به حداقل برساند.
در حال حاضر در جدول رده‌بندی «بوندس‌لیگا 2» هرتابرلین با 63 امتیاز صدرنشین است و تیم‌های برانشویگ و کایزرسلاترن به ترتیب با 61 و 48 امیتاز در مکان‌های بعدی ایستاده‌اند.
اخبار مرتبط