روحانیون با حضور در خط مقدم جبهه‌ها نقش مهمی در پیروزی جنگ ایفا کردند

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: علما و روحانیون در دوران هشت سال دفاع مقدس ضمن تشویق، تبلیغ و تعلیم، در خط مقدم جبهه حضور پیدا کردند و در جنگ با دشمنان به شهادت رسیدند.

به گزارش سراج24، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در همایش ائمه جمعه و جماعات و اعضای شورای افتاء استان کردستان که با محوریت «نقش روحانیون در دفاع مقدس» و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: روحانیون در زمان دفاع مقدس پنج کار مهم انجام دادند.

وی خاطرنشان کرد: روحانیون در دوران دفاع مقدس مشوق بودند و در منبرها و سخنرانی‌ها مردم را به حضور در جبهه‌های حق علیه باطل تشویق می‌کردند.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: روحانیون در کنار تشویق، مبلغ بودند، یعنی فقط تشویق نمی‌کردند آنها با تبلیغ و بیان ضرورت جهاد در مقابل دشمنان بصیرت‌افزایی می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: در جنگ هر گردان و حتی واحدهای خدمات‌رسان هم یک روحانی داشتند و منبر همیشه برقرار بود.

وی با بیان اینکه روحانیون در دوران هشت سال جنگ تحمیلی معلم بودند، گفت: یعنی به رزمندگان مطالب و نکات مختلفی از کتب دینی یاد می‌دادند و همواره در عرصه‌های مختلف پای کار بودند.

نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: روحانیون در عرصه جنگ تحمیلی شاهد بودند یعنی اینکه خودشان در خط مقدم حاضر و شاهد جنگ بودند و در صحنه حضور داشتند.

وی با بیان اینکه مهمترین نقش روحانیون این بود که شهید شدند، گفت: علمای ما در دوران هشت سال دفاع مقدس ضمن تشویق، تبلیغ، تعلیم در خط مقدم حضور پیدا کردند و در جنگ با دشمنان به شهادت رسیدند.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: 3 هزار و 800 نفر از روحانیون در طول هشت سال جنگ تحمیلی و قبل از آن در مسیر دفاع و پیروزی از انقلاب به شهادت رسیدند.

اخبار مرتبط