اگر در انتخابات حضور پرشور نداشته باشیم حالمان بدتر می‌شود

کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه گفت: اگر در انتخابات حضور پرشور و انتخاب اصلح نداشته باشیم نه تنها حالمان خوب نمی‌شود بلکه بدتر هم می‌شود.

به گزارش سراج24، محسن نصری با اشاره به دو محور مهم انتخابات پیش رو اظهار داشت: مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح دو محور اصلی انتخابات است که تجربه ۴۲ ساله انقلاب اسلامی نشان می‌دهد با وجود فضاهای سنگین تبلیغ علیه انقلاب و رسانه‌های معاند، متوسط مشارکت مردم حدود ۶۴ درصد بوده است.

وی افزود: مشکلات اقتصادی و معضلات به جهت مدیریت اعمال شده در کشور است و این امر اتفاقاً باید حضور و مشارکت مردم را قوی‌تر کند.

تغییر وضعیت کشور با انتخاب اصلح

کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه با بیان مثالی تصریح کرد: اگر کسی که بیمار شود و با دریافت نسخه و درمان بهبود پیدا نکند، آیا از رفتن به دکتر منصرف می‌شود و یا اینکه به سراغ پزشک دیگری می‌رود؛ بنابراین اگر در انتخابات حضور پرشور و انتخاب اصلح نداشته باشیم نه تنها حالمان خوب نمی‌شود بلکه بدتر هم می‌شود.

وی ادامه داد: در عرصه انتخابات وظیفه تأیید و رد صلاحیت به عهده وزارت کشور و سپس شورای نگهبان است، به جز شورای شهر و روستا که نظارت آن با مجلس شورای اسلامی است؛ افراد تأیید شده حداکثر نمره قبولی که دریافت می‌کنند بین ۱۴ و حداقل ۱۰ است.

نصری با بیان اینکه افراد تأیید صلاحیت شده به همان اندازه که نمره قبولی دریافت می‌کنند به همان اندازه هم فعالیت مؤثر دارند، گفت: همه این نامزدها نمره قبولی را دریافت می‌کنند اما برخی نمره بیشتر و برخی کمتر که ممکن است به همان اندازه خیانت هم داشته باشند و باید دقت داشت که اصلح را بین همه آنها انتخاب کرد.

قدرت و ثروت کشور در دستان رئیس جمهور

وی در پاسخ به افرادی که می‌گویند رئیس جمهور اختیاری ندارد، گفت: قدرت و ثروت کشور در دست رئیس جمهور است، ۲۰ وزارتخانه، بودجه کل کشور، خزانه و بانک مرکزی تحت نظر رئیس جمهور است و علاوه بر آن رئیس شورای امنیت ملی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، فضای مجازی هم شخص رئیس جمهور است، بنابراین نمی‌توان گفت که اختیاری ندارد.

کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در خصوص ملاک‌های انتخاب اصلح، بیان داشت: بارها رهبر معظم انقلاب اشاره کردند که فرد اصلح باید انقلابی و معتقد به مبانی انقلاب و ساده زیست و پاک دست و همراهان و رفقای خوبی هم داشته باشد.

وی با اشاره به منع قانونی نیروهای نظامی در عضویت احزاب سیاسی گفت: نیروهای شاغل نظامی حق عضویت در احزاب سیاسی را ندارند اما گفته نشده که حق نامزدی برای ریاست جمهوری را ندارند و این امر منع قانونی ندارد.

مراقب جریان‌سازی غرب باشیم

نصری معتقد است که در زمان انتخابات با هجمه‌ای از تبلیغات و جنگ رسانه‌های غربی و بیرونی مواجه می‌شویم که گفته می‌شود راه حل مشکلات کشور گفت‌وگو و سازش با آمریکا است، از این رو باید مراقب جریان سازی غرب باشیم و از سویی هم در زمان انتخابات دقت کنند تا افرادی را که انقلابی نیستند و نمره ضعیفی دارند را به مردم تحمیل نکنند.

وی خاطر نشان کرد: حضور حداکثری درواقع نشان دهنده این است که سرنوشت هر قومی به دست خودشان رقم می‌خورد و آینده هر کشوری به دست مسئولینی است که به دست مردم انتخاب می‌شوند.

کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه مهم‌ترین راه تشخیص فرد اصلح را شناسایی رفقا و همراهان نامزدهای انتخاباتی دانست و گفت: اگر همراهان نامزدها افرادی هستند که سابقه فکری، عملکرد و مدیریتی خوبی ندارند نشان می‌دهند که آن فرد با وجود دریافت نمره قبولی اصلح نیست.

اخبار مرتبط