کاهش قیمتها تا 4 میلیون تومان

جدول قیمت جدید خودروها منتشر شد

جدول قیمت رسمی و جدید محصولات سایپا، پارس خودرو و زامیاد که پس از دستور معاون اول رئیس‌جمهوری 500 هزار تومان تا 4 میلیون تومان کاهش یافت، منتشر شد.

به گزارش سراج24، در راستای اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر کاهش قیمت خودرو، ظهر یکشنبه محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس‌جمهوری که برای رونمایی از سه محصول خودروسازان آمده بود، آنها را مکلف کرد که به عنوان عیدانه، 500 هزار تا 4 میلیون تومان، قیمت خودروهای خود را کاهش دهند. این در شرایطی است که بعدازظهر یکشنبه هم شورای رقابت در کنار سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، چارچوب قیمت‌گذاری خودرو در کشور را مصوب کرد و در نهایت، قرار بر این شد که قیمت‌های جدید و کاهش یافته خودرو، در سامانه اطلاعات قیمتی کالا و خدمات ایران یا همان 124 به ثبت برسد.

 
بر همین اساس، قیمت رسمی پراید SX 131 که قیمت 16 میلیون و 750 هزار تومانی داشت به 16 میلیون و 50 هزار تومان رسید، تندر 90 ای 2 هم که پیش از این، 36 میلیون تومان قیمتگذاری شده بود، به 35 میلیون و 500 هزار تومان کاهش قیمت داد.
 
همچنین قیمت رسمی تیبا SX که قیمت 19 میلیون و 790 هزار تومانی داشت به 19 میلیون و 290 هزار تومان، پراید 111 SX با قیمت قبلی 17 میلیون و 200 هزار تومان به 16 میلیون و 700 هزار تومان تومان تقلیل قیمت داد و در نهایت، پراید 141 SX نیز که در گذشته 16 میلیون و 150 هزار تومان قیمتگذاری شده بود، به 15 میلیون و 150 هزار تومان کاهش قیمت داد.
 
البته خودروسازان در کنار کاهش رسمی ( کارخانه) قیمت خودرو، موظف شده‌اند با افزایش عرضه خودرو، موجبات کاهش قیمت انواع خودرو در بازار را هم فراهم کنند.
 
به هر حال، به نظر می‌رسد اعلام این قیمتها و کاهش 500 هزار تومان تا 4 میلیون تومانی قیمت خودرو، پایانی بر پرونده کاهش قیمت خودرو در بازار باشد و از این پس مردم می‌توانند وارد بازار شده و با اطمینان بیشتری نسبت به ثبات قیمت‌ها خرید کنند، چراکه به نظر می‌رسد کاهش قیمت مجددی از سوی خودروسازان و دولت در کار نباشد.
 
منبع: مهر
 
اخبار مرتبط

خودروی وارداتی به طور مستمر عرضه می شود

2نظر

محسن 1391/12/20 - 23:20

سلام،
آقا بسی خندیدیم،حالا خوبه اینا منتصب خود رییس جمهور هستند که این طوری ایشون رو مسخره کردند،یک بار دیگه بخونیم و بخندیم: ال نودا 36میلیونی پس از کاهش 35/500
آفرین به این رییس و آفرین به این کاهش.

معترض 1391/12/23 - 16:24

شوخی و خنده کافیه مردم کمی جدی باشید.
آقایان رئیس روسا تکلیف را مشخص کنید اگه قراره کاهش قیمت در کار باشه چرا طولش میدید؟چرا؟چرا؟چرا؟
منتظر چه اتفاقی هستید؟معجزه یا ظهور امام زمان؟

ارسال نظر