یونیسف از جنایت اسرائیل علیه 7 هزار کودک فلسطینی پرده برداشت

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، می‌گوید به نظر می‌رسد که بدرفتاری با کودکان فلسطینی در بازداشت‌گاه‌های نظامی اسرائیل، گسترده، نهادینه و برنامه‌ریزی شده است.

 

به گزارش «سراج24» به نقل از بی بی سی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، می‌گوید به نظر می‌رسد که بدرفتاری با کودکان فلسطینی در بازداشت‌گاه‌های نظامی اسرائیل، گسترده، نهادینه و برنامه‌ریزی شده است.
 گزارش جدیدی که این نهاد وابسته به سازمان ملل منتشر کرده آمده است که با کودکان در بازداشت‌گاه‌های اسرائیل، رفتارهای غیرانسانی و ظالمانه می‌شود و آنها در مدت بازداشت با رفتار تحقیرآمیزی مواجه هستند.
 
یونیسف گفته است که نزدیک به ۷ هزار کودک فلسطینی طی یک دهه گذشته توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده‌اند و گروهی از آنها برای اعتراف به مرگ، خشونت و تعرض جنسی تهدید شده‌اند.
اخبار مرتبط