به گزارش «سراج24»، باراک اوباما انتظارات از پیشرفت در مذاکرات صلح را در طول سفر آتی خود به اسرائیل رد کرد و به رهبران یهودی در آمریکا اعلام کرد که او حامل هیچ طرح صلح جامعی در این سفر نخواهد بود.
اوباما در یک نشست خصوصی طولانی با رهبران یهودی در آمریکا در کاخ سفید اذعان کرد که چشم انداز کوتاه مدت صلح در خاورمیانه ضعیف است اما تاکید کرد تعامل با فلسطینی ها تنها راه اسرائیل برای کسب امنیت بلندمدت است.
این سفر در حالی صورت می گیرد که فضای سیاسی حاکم در اسرائیل نیز جای چندانی برای پیشرفت مذاکرات صلح باقی نمی گذارد. با وجود گذشت یک ماه از انتخابات ژانویه، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هنوز موفق به تشکیل دولت ائتلافی نشده است.
اوباما قرار است در سفر آتی خود به اسرائیل با نتانیاهو و محمودعباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و گفتگو کند. وی در دیدار خصوصی خود با رهبران یهودی در آمریکا تاکید کرد که پیشنهاد صلح عباس هنوز شدنی است اما با توجه به فضای حاکم بر منطقه تحقق آن سخت است.
وی در این دیدار تاکید کرد، پیگیری مذاکرات صلح اکنون در حال حاضر با توجه به اینکه اسرائیل سرگرم تشکیل کابینه جدید است، کار درستی نیست اما این کار را در طول شش ماه یا یک سال آینده انجام خواهد داد.
هنوز تاریخ دقیق سفر اوباما به سرزمین های اشغالی اعلام نشده است.
0نظر