کتاب «من و عباس بابایی» نقد و بررسی می‌شود

کتاب «من و عباس بابایی» شامل خاطرات دوست و همرزم شهید عباس بابایی از سال‌های جنگ، روز شنبه 5 مهر در فرهنگسرای رسانه نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش سراج24، نشست نقد و بررسی کتاب «من و عباس بابایی» شامل خاطرات حسن دوشن دوست و همرزم شهید عباس بابایی، در قالب یکی از نشست‌های «کتابدان»، روز شنبه ۵ مهر همزمان با ایام هفته دفاع مقدس و سالروز عملیات ثامن‌الائمه (ع) در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود.

شهید عباس بابایی از خلبانان هواپیماهای F5 و F14 نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی و معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی در جنگ ایران و عراق بود. علی‌اکبر مزدآبادی نویسنده کتاب «من و عباس بابایی» در این‌اثر به مصاحبه و تدوین خاطرات حسن دوشن از هم‌رزمان شهید بابایی پرداخته است. مزد آبادی در این کتاب، ۹۶ خاطره از دوشن را تدوین کرده و همراه ۷ پیوست و تعدادی تصاویر رنگی در انتها، منتشر کرده است. 

نشست نقد و بررسی این‌کتاب با حضور حسن دوشن راوی و علی‌اکبر مزدآبادی نویسنده نویسنده و میثم رشیدی مهرآبادی همراه است.

این‌برنامه با مشارکت فرهنگسرای رسانه و خبرگزاری دفاع مقدس، روز شنبه ۵ مهر از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در فرهنگسرای رسانه برگزار و به‌طور زنده از حساب کاربری اینستاگرام این‌فرهنگسرا پخش می‌شود.

اخبار مرتبط

بودجه 10میلیاردی برنامه‌وبودجه برای حمایت از کتاب‌های ایرانی

فروش 402 هزار نسخه کتاب در نمایشگاه مجازی

«انسان ۲۵۰ ساله»، کتاب مورد علاقه شهید موسوی بود