محمد روح الامینی؛

پایش میدانی مسائل فرهنگی و تبلیغی در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی است

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: پایش میدانی مسائل فرهنگی و تبلیغی و حضور مستقیم در مناطق مختلف کشور در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی است.

به گزارش سراج24، محمد روح‌الامینی در سفر به استان اردبیل، در جلسه مشترک با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و جمعی از کارکنان این اداره در شهرستان سرعین، بر تأکید رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بر حضور گسترده روحانیون در مسائل اجتماعی اشاره و اظهار کرد: حجت‌الاسلام و المسلمین محمد قمی بر حضور اجتماعی روحانیون در بین مردم و انجام فعالانه‌تر کارکردهای دینی نهادهایی مانند تبلیغات اسلامی که فعال حوزه فرهنگی و دینی در کشور است، تأکید خاصی دارند و باید در استان‌ها نیز این امر مورد توجه قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی کشور، پایش میدانی مسائل فرهنگی و تبلیغی در احصاء نیازها و رفع آسیب‌ها را ضروری برشمرد و افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در زمینه بررسی مسائل و مشکلات فرهنگی، دینی و تبلیغی، مقرر شد که اعضای ستاد مدیریتی برای اطلاع از روند فعالیت‌ها، در محل موردنظر حضور یابند و بررسی میدانی صورت گیرد و تصمیمات طبق مشاهده و پایش میدانی اتخاذ شود که تاکنون این امر به بهترین نحو انجام شده‌است.

وی توجه به موضوعات روز جامعه و حضور روحانیون در کانون‌های جمعیتی را از موارد موفق در حوزه تبلیغی برشمرد و افزود: روحانیون از دوران قبل از انقلاب و شکل‌گیری انقلاب شکوهمند اسلامی و در طی ادوار مختلف و اتفاقات پیش‌آمده اعم از سیل در سال گذشته در زمینه حضور جدی در بین مردم فعالانه وارد میدان شدند و اکنون نیز در بحث کرونا حضور روحانیون در بیمارستان‌ها باعث آرامش روحی در بین بیماران و فضای عمومی جامعه بود.

روح الامینی خاطرنشان کرد: کانون‌های جمعیتی نیاز به کار محتوایی و فرهنگی دارند و این امر با درک و لمس دغدغه‌های فرهنگی مردم و توجه جدی به مشکلات و آسیب‌های موجود با مشاهده مستقیم امکان‌پذیر است چنانکه در بحث اتفاقات ماهشهر، باوجود واهمه مسئولین از حضور در این شهرستان، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با روحیه انقلابی و مردمی همان دوران اوایل انقلاب و با تأکید بر اینکه «حرف مردم باید شنیده شود» در بین مردم این شهرستان حضور یافت و از نزدیک مسائل و مشکلات آن‌ها را مشاهده کرد و سپس دیگر مسئولین برای رفع این مشکلات و حضور در محل حاضر شدند، این امر نشان از روحیه جهادی روحانیون است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی، طلبه را نماینده حاکمیت در کشور معرفی کرد و افزود: طلبه و روحانیون نمایندگان حاکمیت در جای‌جای کشور هستند و ثابت کردند که تنها مناسبات دیپلماتیک کافی نیست و باید در کنار مردم بود.

وی، تخصیص بودجه به فعالیت‌های فرهنگی و دینی را باعث صرف جویی در دیگر هزینه‌ها عنوان کرد و افزود: اعتبارات بسیاری در زمینه مبارزه با آسیب‌های موجود در جامعه اعم از مواد مخدر، قاچاق کالا و... تخصیص می‌یابد که در مقایسه با آن اعتبارات اندکی به بحث فرهنگی و دینی در نظر گرفته می‌شود که اگر این اعتبارات درزمینهٔ فرهنگی و تبلیغی و مباحث دینی صرف شود در بسیاری از هزینه‌های انجام‌شده در حوزه پیشگیری از آسیب‌ها صرفه‌جویی خواهد شد چراکه آسیب‌ها نشأت گرفته از عدم آگاهی و شناخت مردم است.

در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، ضمن خیرمقدم گویی، به ظرفیت بالای شهرستان توریستی سرعین اشاره کرد و خواستار توجه بیش‌ازپیش در زمینه ارائه تمهیدات لازم در ترویج فعالیت‌های دینی و فرهنگی در این شهرستان شد.

در ادامه حسن حسن‌پور فرماندار سرعین در سخنانی به معرفی این شهرستان پرداخت و از حضور سالانه ۱۸ میلیونی توریست در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: شهرستان سرعین به لحاظ برخورداری از نعمت‌های خدادادی اعم از آب‌های گرم معدنی و هوای مطبوع و مناطق دیدنی، موردتوجه گردشگران از اقصی نقاط جهان است و این امر باعث شده، در طول سال فرهنگ‌ها و اقلیت‌های مختلفی وارد این شهرستان شده و آوازه این شهرستان را در داخل و خارج کشور به اوج برساند.

حسن‌پور، نگاه کلان به شهرستان سرعین در بحث تخصیص اعتبارات را لازم و ضروری دانست و افزود: درزمینهٔ اختصاص بودجه متأسفانه وسعت شهرستان‌ها و میزان جمعیت لحاظ می‌شود درحالی‌که باید به شهرستان سرعین با دید توریستی نگریست و میزان بودجه را فراخور نیاز این شهرستان اختصاص داد تا در بخش‌های مختلف به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های فرهنگی هزینه شود.

اخبار مرتبط

میلیون‌ها زائر برای تشییع رهبر شهید راهی تهران می‌شوند