به گزارش «سراج24»، ژرار دپاردیو بازیگر مشهور فرانسوی که چندی پیش به دلیل افزایش مالیاتها در این کشور تابعیت روسی دریافت کرد، فیلمی درباره چچن میسازد.
ژرار دپاردیو که این خبر را در دیدار با «رمضان قدیروف» رئیس جمهور چچن داده، گفته است: چچن صحنه دو جنگ بین استقلالطلبان و نیروهای روس بین سالهای 1990 تا 2000 بوده است که اینک چچن مستقل است!
بنابر این گزارش، به نظر میرسد دپاردیو که اخیرا به دعوت پوتین به این کشور رفته و هماکنون با تابعیت روسی ساکن شهر «ساراتسک» روسیه است، در نخستین خدمت به این کشور قصد تولید فیلمی در تحریف حقایق جنگ چچن داشته باشد.
نخستین جنگ چچن در بین سالهای 1994 تا 1996 با موفقیست نسبی رزمندگان چچنی همراه شد اما در سال 1999 با حمله ضربتی نیروهای روسی گروزنی پایتخت این منطقه فتح شد و در ادامه اکثر رهبران جداییطلب به نحوی کشته شدند.
0نظر