روح الله زم گرداننده خانه فساد در تهران! +فیلم

شدت فساد زم به قدری است که امید دانا یکی از چهره‌‌های ضدانقلاب هم قسمتی از این مصاحبه را منتشر کرده و درباره ادعاهای زم در این مصاحبه توضیحاتی را با استناد به صحبت‌های امین فردین، ادمین کانال پشت پرده ارائه داده و از فساد مدیر آمدنیوز انتقاد کرده است.

به گزارش سراج24، روح‌الله زم، مدیر کانال آمدنیوز به تازگی با شبکه فارسی زبان ایران اینترنشنال مصاحبه کرده است؛ شبکه‌ای که بر اساس اسناد و شواهد توسط عربستان سعودی هدایت و تامین می‌شود. او در قسمتی از این مصاحبه درباره فعالیت خود در زمان حضورش در ایران توضیح می‌دهد و ادعا می‌کند که منزلش را در اختیار دوستانش قرار می‌داد تا آنها برای اقدامات به دور از اخلاق خود از این محل استفاده کنند.

روح‌اللّه زم مدیر کانال معاند و ضدانقلاب آمدنیوز است؛ کانالی که بر پایه‌ انتشار اخبار کذب و شایعه در تلاش است تا تصویری نادرست و غیرواقعی از شرایط ایران ارائه دهد. این فرد با انتشار خبرهای جعلی تلاش می‌کند مردم ایران را مأیوس نماید.

   

انتهای پیام/

اخبار مرتبط