هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال

باز هم مجیدی، باز هم 3 امتیاز

تیم 10 نفره استقلال با شکست نفت آبادان به صدر جدول رده بندی لیگ برتر بازگشت.

 

 به گزارش سراج24 و به نقل از تسنیم هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال از ساعت 19 امروز (پنجشنبه) با دیدار استقلال و صنعت نفت آبادان پیگیری شد که این دیدار با برتری 2 بر یک استقلال خاتمه یافت. دو تیم در نیمه نخست جدالی پایاپای داشتند اما این تیم استقلال بود که در دقایق پایانی 45 دقیقه اول فشار زیادی روی دروازه میهمان زردپوش خود وارد آورد و صاحب موقعیت‌هایی شد که از آنها بهره لازم را نبرد.
 
پس از آنکه در دقیقه 40 حنیف عمران‌زاده با ضربه سر دروازه نفت را تهدید کرد و دهقانی با هوشیاری توپ را به کرنر فرستاد، آرش برهانی در دقیقه 42 ضربه‌اش را با کمترین اختلاف ممکن به بیرون زد تا دست شاگردان قلعه نویی در نیمه اول خالی بماند.
 
یکی از مهمترین اتفاقات نیمه اول دیدار استقلال - صنعت نفت آبادان اخراج فرزاد حاتمی، مهاجم آبی‌پوشان بود که در دقیقه 38 در برخوردی که با مصطفی صبری مدافع تیم آبادانی داشت با کارت قرمز علیرضا فغانی از بازی خارج شد.
 
در نیمه دوم استقلال بر شدت حملات خود اضافه کرد و در مقابل نفت آبادان نیز با ضدحملات دروازه استقلال را تهدید کرد. در دقیقه 74 روح الله عرب مقابل دروازه استقلال یک فرصت گلزنی را از دست داد که همان توپ در بازگشت یک دقیقه بعد توسط پژمان منتظری به گل نخست استقلال تبدیل شد. در دقیقه 78 سجاد مشکل پور گل تساوی نفت آبادان را وارد دروازه مهدی رحمتی کرد و به رکورد 565 دقیقه گل نخوردن او خاتمه داد.
 
در دقایق پایانی بازی حملات نفت در چند نوبت ناکام ماند تا در دقیقه 87 فرهاد مجیدی گل دوم استقلال را به ثمر برساند تا شاگردان قلعه نویی با برتری 2 بر یک در این دیدار صاحب 55 امتیاز شوند و به صدر جدول بازگردند.
اخبار مرتبط

1نظر

حامد 1391/12/04 - 04:36

خیلی شانس میاوره این استقلال فدراسیون

ارسال نظر