عوامل «هوش سیاه 2» در راه ترکیه

مجموعه تلویزیونی «هوش سیاه 2» به کارگردانی مسعود آب‌پرور روزهای پایانی تصویربرداری خود در ایران را سپری می‌کند و عوامل این مجموعه برای تصویربرداری فصل خارج از کشور، ‌راهی کشور ترکیه می‌شوند.

 

به گزارش «سراج24»؛  مراحل تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «هوش سیاه 2» در ایران ظرف یک هفته آینده به طور کامل به پایان می‌رسد و گروه برای سفر به کشور ترکیه آماده می‌شوند‌.
 
عبدالله شهباززاده مدیر تولید این سریال با اعلام این خبر افزود: حسین یاری‌، کیکاووس یاکیده‌، ماهچهره خلیلی‌، کیهان ملکی و  اتابک نادری بازیگران ایرانی حاضر در فصل‌های خارج از کشور این مجموعه‌ هستند و تلاش ما این است که سفر به کشور ترکیه تا پایان سال صورت گیرد و در این صورت تصویربرداری کل مجموعه پس از 12 جلسه ضبط در این کشور به طور کامل به پایان می‌رسد.
 
مجموعه تلویزیونی«هوش سیاه 2» در 120 لوکیشن اصلی و 90 لوکیشن فرعی مقابل دوربین رفته است. بخشی از این لوکیشن‌ها مربوط به فضای زندان است که در مساحت 4500 متر به طور کامل ساخته شده ‌است‌.
 
مجموعه تلویزیونی «هوش سیاه2» به کارگردانی مسعود آب پرور و تهیه کنندگی سیدمرتضی فاطمی در 26 قسمت 45 دقیقه‌ای در گروه علمی ـ فرهنگی سیمافیلم تولید می‌شود.
اخبار مرتبط