بعد از لغو برنامه «داکا»

واکنش مردم آمریکا به فرمان جدید ترامپ

اقدام «ترامپ» در لغو برنامه «داکا» موجب واکنش مهاجران حاضر در آمریکا و برگزاری تظاهرات در نیویورک گردید.
به گزارش سراج24،  اقدام «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در لغو داکا، موجب برگزاری تظاهرات در نیویورک شد. داکا برنامه حمایتی دولت آمریکا از کودکان ‏مهاجری است که مدارک اقامت قانونی به آنها داده نشده است.‏ این برنامه در سال ۲۰۱۲ به دستور باراک اوباما ‏رئیس جمهوری وقت آمریکا اجرا شد‎. 
در ‏جریان راهپیمایی و تجمع روز سه شنبه که برابر یکی از برج ‏های ترامپ در منهتن نیویورک برگزار شد، نیروهای پلیس دست ‏کم ۳۴ نفر را بازداشت کردند.‏ پلیس نیویورک مدعی شده است که افراد دستگیر شده نظم عمومی ‏را بر هم زده و رفت و آمد خودروها و رهگذران را مختل کرده ‏بودند.‏
راهپیمایان که روبروی برج ترامپ در خیابان پنجم تجمع کرده ‏بودند، زنجیره ای انسانی تشکیل داده و شعار می دادند: بدون ‏مدرک، بدون ترس.‏
بر اساس این قانون، فرزندان مهاجران غیرقانونی که از کودکی به ‏آمریکا رفته و در این کشور بزرگ شده اند، می توانستند مجوز کار ‏بگیرند. این قانون مانع از اخراج ۸۰۰ هزار نفر شده است.
منبع:مهر‎
اخبار مرتبط

نیروهای خارجی باید منطقه را ترک کنند

اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است

ارتقای توان رزم | ارتش کاملا آماده است