سردار پاکپور:

پس از تأکید رهبر انقلاب در صدد تکمیل خاطرات روزهای نبرد هستم

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بعد از تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ثبت خاطرات دفاع مقدس به طور جدی به آن توجه کرده‌ام و در صدد تکمیل دست‌نوشته‌های خود از آن روزها هستم.

به گزارش سراج24،سردار سرتیپ محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا به فکر تدوین و انتشار خاطرات روزهای نبرد در دفاع مقدس هستید یا خیر، گفت: بعد از دفاع مقدس به خاطر حجم مشغله‌ها فرصت نکردم اما بعد از تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ثبت خاطرات دفاع مقدس به طور جدی به آن توجه کرده‌ام و در صدد تکمیل دست‌نوشته‌های خود از آن روزها هستم.

وی افزود: بعضی موضوعات را به صورت روزنوشت در دفترها در روزگار دفاع مقدس نوشته‌ام ولی فرصتی پیدا شود حتما آنها را منظم و مدون کرده و به صورت یک کتاب می‌نویسم تا آیندگان از فضای آن روزها با خبر شوند.

بر اساس این گزارش رهبر معظم انقلاب در یکی از بیانات‌شان به ثبت و ضبط خاطرات روزهای نبرد تاکید داشته‌اند: «از همه‌ی نگارندگان حوادث جنگ و همه‌ی کسانی که توان انجام وظیفه در این مهم را دارند، درخواست می‌کنم از ثبت و ضبط جزییات این دوران غفلت نکنند و این گنجینه‌ی تمام نشدنی را برای آیندگان به ودیعه بگذارند. این دوره، دوره‌ی ذخیره‌ی نیروی محرکه‌ی تاریخ و الهامبخش امم است.»

منبع:فارس

اخبار مرتبط

خاطرات منتشرنشده رهبر شهید از علاقه به موسیقی و حضور در کلاس زبان

خاطرات رهبر شهید از ورود به میدان مبارزه با دستگاه ستم‌شاهی