به گزارش سراج24: سیدباقر پیشنمازی در نخستین نشست هم اندیشی سازمان های مردم نهاد منتخب حوزه ازدواج و خانواده سراسر کشور، خانواده سالم را از عقبه های نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان و تصریح کرد: هیچ مکتبی به اندازه جمهوری اسلامی مبتنی بر خانواده سالم نیست.
وی افزود: بحث خانواده و گرایش ها نسبت به خانواده و تعریف فرزندان ما از خانواده در نوع تصمیم گیری ازدواجشان تاثیرگذار است و اگر اساس خانواده را به پی ساختمان تشبیه کنیم ، هر چقدر این بنیان از استحکام لازم برخوردار باشد بدون شک در برابر توفان ها و شرایط سخت دوام آورده و سالم خواهد ماند ، ضمن آنکه اساس خانواده هم از هم طرازی زوج ها شکل می گیرد.
پیشنمازی کاهش روند ازدواج در کشور و همچنین آسیب های ناشی از آن را دوری از دستورات اسلام عنوان کرد و گفت: منشا اصلی گرایش به فرهنگ غربی مشکلات اجتماعی است که نیاز دارد است به ریشه و اصول اسلامی بازگردیم.
وی افزود :دربسیاری از موارد مصلحت اندیشی در برابر احکام الهی را به اصل آموزه های دینی مقدم می دانیم که این خود نوعی دین گریزی خوانده می شود و جاهلیت مدرن را به دنبال دارد.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به دستور اسلام به ازدواج در سن پایین گفت: نظر اسلام در این زمینه این است که هر کس که به بلوغ رسید می تواند ازدواج کند اما جامعه کنونی ما فراهم نبودن شرایط ایده آل نظیر مسکن و شغل مناسب و رفاه نسبی را از موانع ازدواج می داند.
وی افزود: برخی تاخیر های ازدواج بیراهه رفتن های جنسی در فرزندان را در پی دارد و این می تواند از عدم آموزش های جنسی لازم توسط خانواده ها ناشی شود.
پیشنمازی ادامه داد: اگر فرزندان در محیط خانواده و به صورت کاملا منطقی از شرایط بلوغ جسمی و جنسی آگاهی پیدا نکنند به طور حتم در خارج از منزل و از طریق دوستان از آن اطلاع خواهند یافت و اگر این اطلاعات تبدیل به تجربه های زودرس شود، میل و رغبت به ازدواج کاهش می یابد.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان وظیفه تمامی پدران و مادران و تمامی کسانی که در امر ازدواج فعالیت می کنند را مقابله با جاهلیت های مدرن خواند و افزود: وظیفه این است که خود را تسلیم امر پروردگار و تسلیم عقل و حکمت مطلق او کنیم، چرا که خداوند وعده تامین معاش و برکت را به کسانی که دین خود را کامل می کنند ،داده است.
0نظر