به گزارش سراج24 ؛ سردار حسین اشتری امروز در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهدای آتشنشان در جمع خبرنگاران درباره بررسیهای نیروی انتظامی درباره گاوصندوقهای کشف شده از زیر آوار ساختمان پلاسکوی تهران اظهار کرد: بررسیهای لازم از طریق شورای اصناف و پلیس آگاهی انجام میگیرد و آنها این موضوع را دنبال خواهند کرد.
وی حضور مردم در تشییع پیکر شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو را بسیار باشکوه دانست و افزود: مردم قدردان خدمتگذاران خود هستند و حق این شهدای ایثارگر نیز حضور پرشمار مردم بود.
فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: مردم همیشه قدردان خدمتهای نامآوران خود هستند و حضور حماسی خود را در آئین تشییع پیکرهای شهدای آتشنشان به اثبات رساندند.
اشتری خاطرنشان کرد: امیدواریم ما هم بتوانیم در راستای منویات رهبر معظم انقلاب به مردم هر لحظه خدمتگذاری کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد
0نظر