روایت نجفی از روند انتخاب وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

محمدعلی نجفی، مشاور رئیس جمهور علت عدم معرفی‌اش به مجلس شورای اسلامی جهت وزارت آموزش و پرورش را اعلام کرد.

به گزارش سراج24،محمدعلی نجفی درباره علت انصراف خود از تصدی پست پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: نه انصراف من و نه عقب نشینی آقای روحانی در کار بوده است.

وی افزود: از ابتدا گفتم؛ تلاش می‌کنیم آقای دانش را راضی کنیم و اگر نشد بنده سنگر را خالی نمی‌گذارم که خوشبختانه دیشب ایشان را قانع کردیم.

وی تاکید کرد: دانش آشتیانی  را فردی کاردان وصاحبنظر می‌دانم و برای کمک به موفقیت وی ازهیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

به گزارش ایسنا؛ در پی جداشدن علی اصغر فانی از دولت تدبیر و امید قرار بود محمدعلی نجفی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی شود اما رئیس جمهور در نهایت فخرالدین احمدی دانش آشتیانی را به عنوان وزیر پیشنهادی به رئیس مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

منبع:ایسنا


 

اخبار مرتبط

نگاهی به طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور

در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد، مذاکرات را متوقف کردم

اعلام مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین