ماجرای راننده‌ اتوبوسی که 217 بار تخلف کرد

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان از توقیف یک دستگاه اتوبوس خبر داد که دارای 217 فقره سابقه تخلف و بیش از 50 میلیون ریال خلافی است.

 

به گزارش «سراج24»، سرهنگ عبدالعلی رشتیانی رئیس پلیس راه استان زنجان صبح امروز از توقیف یک دستگاه اتوبوس با 217 فقره سابقه تخلف و بیش از 50 میلیون ریال خلافی خبر داد.
 
وی در این‌باره گفت: صبح امروز گشت پلیس راه زنجان حین گشت‌زنی در محور "زنجان- قزوین" به راننده یک دستگاه خودرو اتوبوس جهت بررسی مدارک دستور ایست صادر کرد. در بررسی‌های صورت گرفته توسط پلیس  مشخص شد این خودرو دارای 217 فقره سابقه تخلف از جمله سرعت غیرمجاز و سبقت غیر مجاز است.
 
رشتیانی با بیان اینکه این خودرو دارای 50 میلیون و 140 هزار ریال خلافی است  تصریح کرد: راننده این خودرو که به دلیل عدم رعایت مقررات راهنمائی و رانندگی بارها توسط پلیس اعمال قانون شده متاسفانه تا به امروز  نسبت به پرداخت جریمه‌های خود اقدام نکرده است.
 
وی  در خاتمه  تاکید کرد : این خودرو توقیف و مراحل قانونی در حال انجام است.
 
خبر توقیف این اتوبوس توسط مأموران راهور ناجا در حالی منتشر شده که بروز تخلفات حادثه‌ساز که معمولا هم با تلفات و مرگ‌ومیر مسافران همراه است، از سوی رانندگان اتوبوس به مراتب رخ می‌دهد و فرماندهان ارشد ناجا بارها بر برخورد قاطع با رانندگان حادثه‌ساز تأکید کرده‌اند، اما این سوال مطرح می‌شود که چطور یک راننده اتوبوس اقدام به ارتکاب 217 بار تخلف کرده و توانسته از چنگ مأموران پلیس و قانون بگریزد؟
اخبار مرتبط