اوباما در میان صدها هزار آمریکایی سوگند یاد کرد

رئیس جمهور آمریکا که روز گذشته به صورت غیر رسمی در کاخ سفید سوگند یاد کرده بود، امروز در میان صدها هزار آمریکایی در واشنگتن به طور رسمی سوگند یاد کرد.

به گزارش«سراج24» به نقل از شبکه خبری الجزیره، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه در میان صدها هزار نفر در مرکز واشنگتن مراسم سوگند دومین دوره ریاست جمهوری خود را برگزار کرد.

اوباما در برابر رئیس دادگاه عالی آمریکا گفت: من «باراک حسین اوباما» قسم می‌خورم که هر آنچه در توان دارم برای محافظت از قانون اساسی آمریکا، حمایت و دفاع از آن به کار ببندم.

اوباما پس از مراسم سوگند، طی سخنرانی خواستار وحدت مردم آمریکا همانند ملتی واحد شد و بر ضرورت دفاع آمریکا از ملت خود و حل اختلافات از راه های مسالمت‌ آمیز تاکید کرد.

اوباما همچنین در این سخنرانی بر تمایل آمریکا در محافظت بر اتحادههای قدرتمند در تمام جهان و تقویت سازمان هایی که به شکل مناسب با بحران‌های خارج مقابله می‌کنند، تاکید کرد.

وی گفت که کشور قدرتمند به نفعش است که جهان در صلح زندگی کند و آمریکا همچنان تلاش می‌کند که از دموکراسی در آسیا، آفریقا و خاورمیانه حمایت کند.

رسم است که رؤسای جمهور آمریکا پس از مراسم سوگند، شام را با نمایندگان کنگره و شخصیت‌های برجسته کشور بخورند.

اخبار مرتبط