پاکستان واردات سیب از ایران را ممنوع کرد
سید رضانورانی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: کشور پاکستان دو سه هفتهای است که واردات سیب از ایران را ممنوع کرده است.
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: برنج و نارنگی از محصولاتی است که از این کشور و از طریق مرز زاهدان و میرجاوه وارد و در مقابل سیب به این کشور صادر میشد.
وی توضیح داد: البته به دلیل ممنوع بودن واردات نارنگی به کشور این محصول از طریق این مرز به کشورهای آسیایی، مرکزی، اکراین و بلاروس ارسال میشد.
نورانی گفت: کشور پاکستان تا همین دو هفته پیش واردات سیب از کشور ما را ادامه میداد اما به یکباره و بدون دلیل واردات را قطع کرده است در حالی که صادرات برنج و نارنگی به کشور ما ادامه دارد.
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی معتقد است ایران نیز در قبال تصمیم کشور پاکستان در ممنوعیت واردات سیب باید سیاست متقابل اتخاذ کند.
این اتحادیه امروز نامهای را در این زمینه به سازمان توسعه و تجارت ایران ارسال کرده است.در این نامه خطاب به ریاست سازمان توسعه تجارت ایران آمده است:«تا یک هفته گذشته بازرگانان مرزی نسبت به صادرات سیب درختی به پاکستان از گمرک زاهدان و میرجاوه فعالیت داشتند و از آن طرف به واردات نارنگی میپرداختند و به دلیل ممنوعیت ورود آن به کشور از مسیر جاده ابریشم قدیم به کشورهای آسیای مرکزی و روسیه صادر میکردند.
در ادامه این نامه اشاره شده است: حدود یک هفته است که صادرات سیب درختی از مرز زاهدان با مشکل مواجه شده است. خواهشمند است موضوع پیگیری شود و چنانچه این حرکت ناپسند را پاکستان ادامه دهد در جهت ممنوعیت و ترانزیت نارنگی از مرز زاهدان اقدام عاجل صورت پذیرد.
0نظر