در نیمه نخست دی ماه صورت گرفت

کشف 3 تن مواد مخدر در هرمزگان

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف سه تن انواع مواد مخدر در نیمه نخست دی ماه امسال خبر داد.

به گزارش سراج24،فارس نوشت؛سردار عزیزالله ملکی اظهار داشت: در راستای مقابله با سوداگران مواد افیونی، پلیس هرمزگان، با پیگیری‌های شبانه‌روزی، اقدامات اطلاعاتی و اشراف کامل بر محورهای مواصلاتی استان در نیمه نخست دی ماه امسال، پنج باند مواد مخدر را متلاشی و 354 قاچاقچی، توزیع‌کننده، معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر را دستگیر کرد.

وی با اشاره به توقیف 55 دستگاه خودرو و موتورسیکلت از کشف سه تن انواع مواد مخدر در عملیات 15 روزه پلیس استان خبر داد و گفت: از این میزان، تریاک، حشیش و هروئین بیشترین مواد مکشوفه را به خود اختصاص داده است.

فرمانده انتظامی هرمزگان با قدردانی از همکاری خوب مردم در شناسایی و کشف جرائم و دستگیری مجرمان، خطاب به افراد فرصت‌طلب و قانون‌شکن گفت: با توجه به حضور و اشراف پلیس در جای جای نقاط استان و افزایش ضریب هوشیاری و تجارب پلیس در شناسایی و کشف جرائم، مجرمان و متهمان در امان نخواهند بود چرا که چشمان تیزبین پلیس در هر لحظه ناظر بر اعمال آنها است.

اخبار مرتبط