به گزارش سراج24،تسنیم نوشت؛موسی الرضا ثروتی ، پیشنهاد سازمان مدیریت در پیش نویس لایحه برنامه ششم مبنی بر واگذاری بخش آب از وزارت نیرو به سازمان محیط زیست را مورد نقد قرار داد.
وی ادامه داد: محیط زیست توانمندی لازم را ندارد که این بخش را به آنها واگذار کنیم.
این عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست تاکید کرد: خود سازمان برای حفاظت از محیط زیست سیستم فشلی دارد و توانایی لازم را در این خصوص ندارد.
ثروتی تصریح کرد: بهتر است برای سازمان محیط زیست و تامین منابع آن فکری انجام گیرد و راهکاری از سوی مسوولان امر اندیشیده شود.
وی ادامه داد: بهتر است محیط زیست هر استان و شهر به استانداران و یا شهرداران آن منطقه واگذار شود چرا که این کار باعث مدیریت کارآمد خواهد شد.
لازم به ذکر است سازمان مدیریت در بخشهایی از این لایحه پیشنهادی برنامه ششم توسعه آورده است: بهمنظور ایجاد هماهنگی، انسجام بخشی و ارتقای بهرهوری انرژی و نیز مدیریت جامع، هماهنگ و نظاممند منابع حیاتی (از قبیل هوا، آب، خاک و تنوع زیستی) مبتنی بر توان و پایداری زیستبوم بهویژه با افزایش ظرفیتها و توانمندیهای حقوقی و ساختاری مناسب همراه با رویکرد مشارکت مردمی، تا پایان سال اول برنامه، «وزارت انرژی» از محل تفکیک مأموریتها، وظایف و مؤسسات و شرکتهای مرتبط با بخش انرژی از وزارت نیرو و همچنین ادغام با وزارت نفت و «سازمان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آب» از محل تجمیع مأموریتهای امور آب بههمراه سازمانها و شرکتهای وابسته از وزارت نیرو، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری از وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست، با تجمیع تمامی منابع، امکانات و اختیارات موجود تشکیل و زیر نظر رئیس جمهور اداره میشود.
عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست:
1نظر