کفاشیان: ماجرای زندانی شدنم را افشا می کنم!
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال قصد داشت در یک برنامه زنده تلویزیونی، ماجرای زندانی شدن را فاش کند.
به گزارش گروه وبگردی «سراج24»؛ او چند روز پیش به شبکه ۵ و برنامه زاویه رفته بود، در ابتدای این برنامه اعلام کرد میخواهد تمام ماجراها و پشتپردهای یک ماه گذشته ریاستش را افشا کند. کفاشیان که چندی پیش با عنوان «حضور در پازپرسی» به اوین رفته بود، ساعاتی را در «سلول انفرادی» سپری کرد و حتی نزدیک بود به دلیل پاره ای از ناهماهنگی ها، تا ۳ روز در اوین باقی بماند.
کفاشیان در برنامه زاویه قصد داشت تمام این ماجراها را بازگو کند. او در ابتدای برنامه رو به تهیه کننده گفت:
«میخواهم بگویم که در زندان بودم.... چه رفتاری با من شد. اگر مرا آوردهاید که رک و بیپرده حرف بزنم، همه این چیزها را خواهم گفت.» او حتی قصد داشت درباره شایعاتی که برای پسرش درست شده، حرفهایی بزند اما موفق نشد! کفاشیان پس از گفتن این حرفها سریعا با واکنش تهیهکننده این برنامه مواجه شد.
او گفت: «از شما خواهش میکنم این حرفها را نزنید.» پس از هماهنگی با مدیرهای شبکه ۵ نیز، آنها از کفاشیان خواستند تا دست به این افشاگری نزند. رئیس فدراسیون فوتبال بدین ترتیب بخشی از حرفهای خود را از نگفت تا به قول خودش حرفهای اصلیاش را نزده باشد.
منبع: حدیدنیوز
0نظر