به گزارش سراج24،تسنیم نوشت، دبیر شورای عالی امنیت ملی با رد برخی زمزمه طرفهای آمریکایی درباره موضوع پیامدی در اجرای برجام تأکید کرد: در نامهای که رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از طی مسیر شورای عالی امنیت ملی و مجلس درباره برجام و پیامدی ابلاغ کردند قیدهایی است که ایران رعایت میکند.
امیر دریابان علی شمخانی افزود: مسائل گذشته علیه فعالیت هستهای ایران مبتنی بر گزارشهای سرویسهای اطلاعاتی و با هدف تخریب ایران بوده است.
وی گفت: در این دوره از مذاکرات همکاری گسترده، شفاف و قابل اتکائی بهاعتراف و اقرار آژانس بین المللی انرژی اتمی از طرف جمهوری اسلامی ایران انجام شد و به نظر میآید منصفانه آن است که پرونده بسته شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: بعید است دلیلی باشد که چنین زمزمههایی از طرف کسی قابل قبول باشد و این ادعا مبانی منطقی، عقلی، سندی و شاهدی داشته باشد.
شمخانی تصریح کرد: امید است چنین چیزی نباشد و البته من نیز درباره این موضوع چیزی نشنیدهام.
دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وظایف و اعضای هیئت نظارت بر اجرای برجام گفت: این هیئت پنج وظیفه بهعهده دارد و روشن است اما مصوبه شورای عالی امنیت ملی آن است که فعلاً در حد تشکیل این هیئت اطلاع رسانی شود و تصمیم گیری درخصوص انتشار اطلاعات درباره اعضای هیئت نظارت بر برجام بعداً انجام خواهد شد.
شمخانی:
0نظر