درد دل مستندساز جوان جبهه فرهنگی انقلاب :

به دلیل برخوردهای نامناسب با مشتاقان فرهنگ، پشت‌میز نشین می‌شوم!

مهریزدان با بیان اینکه فعلا قصد ندارم کار جدیدی انجام دهم، گفت: متاسفانه برخوردهای خوبی از سوی مسئولین با مشتاقان فرهنگ صورت نمی‌گیرد. با وجود اینکه سوژه‌های زیادی وجود دارد ولی برخوردهای مناسبی صورت نمی‌گیرد و به همین دلیل قرار است پشت‌میز نشین شوم و کار اداری انجام دهم!

به گزارش سراج24،حلقه وصل نوشت؛ امیر مهریزدان، مستندساز جوان جبهه فرهنگی انقلاب درباره  فعالیت جدید خود گفت: یک مستند تحلیلی درباره فاجعه منا ساخته‌ایم که در آن به عملکرد آل سعود در مورد فاجعه منا و حج می‌پردازیم.

وی ادامه داد: در این مستند از مصاحبه با افراد این حوزه و موشن گرافیک برای ارائه تحلیلی از این موضوع بهره برده‌ایم.

مستندساز جوان کشورمان افزود: نام این مستند «عروج بی‌ خروش» است که مدت زمان آن 38 دقیقه است. این مستند به تهیه کنندگی شبکه افق ساخته شده و قرار است از همین شبکه نیز پخش شود.

مهریزدان با بیان اینکه فعلا قصد ندارم کار جدیدی انجام دهم، گفت: متاسفانه برخوردهای خوبی از سوی مسئولین با مشتاقان فرهنگ صورت نمی گیرد. با وجود اینکه سوژه های زیادی وجود دارد ولی برخوردهای مناسبی صورت نمی گیرد و به همین دلیل قرار است پشت‌میز نشین شوم و کار اداری انجام دهم!
 

اخبار مرتبط