مدیر کل روابط عمومی بانک مرکزی:

تسویه بدهی بابک زنجانی را تایید نمی‌کنیم

مدیر کل روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به ادعای وکیل مدافع بابک زنجانی مبنی بر تسویه یک میلیارد و 427 میلیون یورو بدهی وی به شرکت نفت گفت: ما این موضوع را تایید نمی کنیم و مدعیان اگر سندی مبنی بر تسویه دارند ارائه کنند.

به گزارش سراج24، محمدعلی کریمی در واکنش به ادعای وکیل مدافع بابک زنجانی که گفته بود، یک میلیارد و 427 میلیون و 500 هزار یورو مطالبات شرکت نفت از بابک زنجانی تسویه شد، تصریح کرد: این موضوع مورد تایید ما نیست . مدعیان باید از بانک کارگزاری که مدعی وصول این میزان طلب شرکت نفت هست، اسناد و مدارک مربوطه را به بانک مرکزی ارائه کنند تا صحت و سقم آن بررسی شود.

همچنین وکیل وزارت نفت با رد تسویه یک میلیارد و 427 میلیون یورویی بدهی بابک زنجانی گفت: مطرح شدن تسویه بدهی بابک زنجانی مغلطه است و این موضوع را باید منابع موثقی چون دادگاه یا بانک مرکزی تایید کنند.

علی اکبر ماهرخ‌زاد  با تاکید بر اینکه تسویه بدهی بابک زنجانی باید از طریق مراجع رسمی و موثقی چون دادگاه یا بانک مرکزی صورت گیرد، گفت: مطرح شدن تسویه بدهی بابک زنجانی مغلطه است و تاکنون وجه نقد یا ضمانتی از این فرد بابت تسویه بدهی دریافت نکرده‌ایم.

وی گفت: یک خبرنگار که با وکیل بابک زنجانی تماس گرفته بود گفت که وکیل این فرد اعلام کرده که در مورد تسویه بدهی بابک زنجانی به این صراحت سخن نگفته است و خبر تسویه بدهی یک میلیارد و 427 میلیون یورویی توسط برخی رسانه‌ها اشتباه است و آنها به نقل از خود این موضوع را عنوان کرده‌اند.

منبع:تسنیم

اخبار مرتبط

بانک مرکزی فقط با یک‌ پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد