مدیر گروه اجتماعی شبکه سه:

به دنبال ایجاد حاشیه نیستیم

مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما گفت: قطعا هر برنامه ای در مسیر حرکت خود به سمت کمال و بهتر شدن حرکت می‌کند و سری جدید برنامه «هفت» نیز در همین مسیر قوی تر از قبل روی آنتن می‌رود.

به گزارش سراج24،«ناصر کریمان» مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما  گفت: از وقتی که بحث سری جدید برنامه تلویزیونی «هفت» مطرح شد، به تشکیل اتاق فکر برای این برنامه فکر کردیم و اینکه هفت در ادامه مسیر قبلی خود به تکامل رسیده و غنی تر و قوی تر از قبل به روی آنتن برود.

وی ادامه داد: در سری جدید برنامه هفت به متن سینما می پردازیم و به دنبال ایجاد حاشیه و حاشیه سازی نیستیم. رفتن به سمت حاشیه چیزی جز آفت با خود به همراه ندارد.

وی تصریح کرد: متاسفانه این روزها پرداختن به حاشیه برای برخی رسانه ها از متن یک موضوع مهم تر شده است. این مسائل و رفتن به سمت موارد غیر ضروری فقط رسانه ها را از رسالت خود دور می کند. امیدوارم برنامه «هفت» به اصل سینما بپردازد و در این راستا رسانه ها نیز با سازندگان برنامه تعامل داشته باشند و برنامه را به سمت حاشیه نکشانند.

به گزارش فارس، برنامه تلویزیونی «هفت» با موضوع سینما از ابتدای کار خود تا به حال با فریدون جیرانی و محمود گبرلو به عنوان مجری همراهی کرده است و در سری جدید قرار است «بهروز افخمی» سکان دار اجرای این برنامه باشد.

منبع:فارس

اخبار مرتبط

راهکارهای پایدار برای پوشش بیمه‌ای افراد فاقد بیمه