
به گزارش سراج24؛ یکی از بخشهای کلیدی المپیک فناوری، ایستگاه کار و اشتغال است که پیش از فینال مسابقات و در مهرماه سال جاری باهدف ایجاد تعامل مستقیم میان برگزیدگان این المپیک و شرکتهای فناور و دانشبنیان، به طور رسمی آغاز به کار کرد.
سجاد عباسی مدیر ترویج و توسعه پارک فناوری پردیس و دبیر برگزاری رویداد المپیک فناوری، در ارتباط با جزئیات این ایستگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: هدف اصلی ما در المپیک فناوری بعد از شناسایی استعدادها این است که برگزیدگان این المپیک به درستی به کارگرفته شوند.
وی افزود: ایستگاه کار و اشتغال المپیک فناوری جایی است که شرکتهای دانشبنیان و سازمانهای مختلف که میخواهند سرمایه انسانی خود را تکمیل کنند، فرصتهای شغلی خود را معرفی کردند و اینجا پروفایل استخدامی برای هر یک از افرادی که به المپیک فناوری راه پیدا کردهاند، تهیه شده و جلسات مصاحبه کاری برای آنها تنظیم شده است.
دبیر برگزاری المپیک فناوری در ادامه گفت: تعداد فرصتهای شغلی که ما از شرکتهای دانش بنیان احصا کردیم، 120 جایگاه و فرصت شغلی بوده است. از بین شرکتکنندگان در المپیک فناوری بیش از 1000 رزومه دریافت شده و جلسات متنوعی برای مصاحبه در طی این هفت روز بین کارجو و کارفرما هماهنگ شده است که با هم مذاکره میکنند و در نهایت بعد از توافق یا به عنوان استخدام یا انجام پروژههای آن شرکت با هم وارد فعالیت میشوند.
عباسی اظهار کرد: در حال حاضر در سایت المپیک فناوری هم برای این دو روز باقیمانده شرکتهای دانشبنیان دیگر میتوانند فرصتهای شغلی خود را معرفی کنند و اینجا حضور پیدا کرده و اقدام به مصاحبه با شرکتکنندگان مربوطه کنند.
وی افزود: ما از هرکدام از شرکتکنندگان یک پروفایل استخدامی داریم. یعنی یک دفترچه بیش از هزار صفحهای است که در هر صفحه دیتا و داده استخدامی راهیافتگان به المپیک فناوری است و شرکتها بخش خودشان را بررسی کرده و با برگزیدگان مصاحبه میگذارند.
مدیر ترویج و توسعه پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: معرفی برگزیدان المپیک فناوری بهعنوان نخبه هم یکی از مسیرهایی است که پیگیری میکنیم که بتوانیم اطلاق نخبگی به این افراد داشته باشیم.