تکذیب یک شایعه؛

انتقال آب از خوزستان به کشورهای همسایه صحت ندارد

انتقال آب از خوزستان به کشورهای همسایه صحت ندارد

به گزارش سراج24؛ برخی از رسانه‌های معاند نیز با بازنشر این کلیپ اقدام به تحریک مردم استان خوزستان کردند و از آن‌ها خواستند که با تخریب این لوله‌ها از انتقال آب خوزستان به کشورهای عراق و کویت جلوگیری کنند.

اما بررسی‌های انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری حاکی از آن است که چنین شایعه‌ای صحت ندارد و بنابر گفته صابر علیدادی، معاون آبرسانی سازمان آب و برق استان خوزستان، با توجه به اینکه نیاز آبی خوزستان در شرایط فعلی به سختی تامین می‌شود، مباحث مطرح‌شده در بحث انتقال آب از این استان به کشورهای همسایه اصلا درست نیست.

صابر علیدادی در رابطه با ویدئوی منتشرشده اظهار کرد که خطوط مورد اشاره در این کلیپ، خطوط انتقال آبرسانی طرح غدیر است که به شهرهای آبادان، خرمشهر، سوسنگرد و شادگان آبرسانی می‌کنند و این خطوط در دو فاز اجرایی شده‌اند تا نیاز آبی شهرهای هدف را در خوزستان برطرف کنند.

اخبار مرتبط

«ابهام» پاشنه آشیل تولیدات رسانه‌های ضدایرانی/ منبع موثق کجاست؟

«دختر جوان» و «مسائل قومیتی» دو محور اصلی تولیدات تجزیه طلبان/ پشت پرده اتحادی که وجود خارجی ندارد

ویدئو/ خبرشایعه؛ اینجا بیمارستان کسری نیست

0 نظر

ارسال نظر

capcha