باسلوق خوشمزه مخصوص افطار +طرز تهیه

 باسلوق خوشمزه مخصوص افطار +طرز تهیه

به گزارش سراج24، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه باسلوق در منزل آشنا سازیم.

مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه:
نشاسته (ترجیحا خانگی باشد) یک لیوان
آب سه لیوان
شیره انگور ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل نصف لیوان
گردو نصف لیوان


طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:

همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می‌کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.


نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:

به جای گلاب از می‌توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید گردو را کم یا زیاد کنید.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

خورش گوجه سبز با قارچ +دستور تهیه

مصرف فست‌فود‌ها برای افطار و سحر!

سوپ لوبیا مخصوص سحر ماه رمضان +طرز تهیه

0 نظر

ارسال نظر

capcha