سندچشم انداز مسجد جمکران به زودی تدوین می‌شود

دوازدهمین جلسه شورای فرهنگی مسجد مقدس جمکران با حضور اعضا و به ریاست حجت الاسلام تکیه ای برگزار شد.
به گزارش«سراج24»، این جلسه به منظور بیان پیشنهادات و نظرات اعضا درباره محتوای سند چشم انداز مسجد مقدس جمکران جهت تدوین برگزار شد.
در دوازدهمین جلسه شورای فرهنگی مسجد مقدس جمکران تولیت این مکان مقدس، حجج‌الاسلام پناهیان، ماندگاری، حسینی، حقجو، بهمنی، نبوی، تکیه‌ای، هاشمیان، لاجوردی، مدیر کل صدا و سیما و دیگر اعضا سخنرانی کردند و هر یک اعضا ضمن ارائه پیشنهادی درباره چگونگی تدوین سند چشم انداز مسجد مقدس جمکران بر بهره‌گیری از آیات قرآن کریم، روایات، سخنان امام راحل، رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید در این سند تأکید کردند.
در این جلسه با تأکید بر مشخص شدن آینده چشم انداز مسجد مقدس جمکران نسبت به شناخت ظرفیت‌ها، چالش‌ها، حداقل‌ها، ایده‌آل‌ها و رفع نیازهای زائران تأکید شد.
یکی از اهداف این جلسه آفت شناسی بود و اعضای شورای فرهنگی مسجد مقدس جمکران خواستار ارائه برنامه‌ای برای مشخص شدن جایگاه این مکان مقدس در میان دیگر اماکن مقدسه و ارائه طرح و برنامه‌ای مناسب برای استفاده از ظرفیت‌های حداکثری آن شدند.
در نظر گرفتن قله‌های تعالی، بیان توحید، عبودیت، معرفت شناسی، وظایف منتظران، آماده کردن زمینه ظهور در مسجد مقدس جمکران از دیگر اهداف مورد بررسی اعضای شورای فرهنگی این مکان مقدس بود.
علاقمندان می‌توانند جهت بیان نظرات و پیشنهادات خود درباره سند چشم انداز به آدرس «info@jamkaran.ir» ایمیل زده و یا با به شماره تلفن «5000171770» پیام کوتاه بفرستند.
در این جلسه حجت‌الاسلام هاشمیان معاون پژوهش مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه سند چشم انداز مسجد مقدس جمکران پس از بیانیه مأموریت تدوین شد، خاطرنشان کرد: چشم اندازی که با درایت و هوشمندی تدوین شود می‌تواند تمام کارکردهای مسجد را بیان می‌کند.
حجت‌الاسلام هاشمیان عضو شورای فرهنگی این مکان مقدس گفت: در ادبیات دین نسبت به مقوله چشم انداز نویسی در نص قرآن و روایت تأکید شده است.
وی افزود: افق مهدویت نمونه سند چشم انداز برای تاریخ حیات بشریت است، که فرهنگ عاشورا موتور متحرک آن است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی مسجد مقدس جمکران با بیان این‌که در ادبیات دانش مدیریت، مقوله چشم انداز نویسی به عنوان یک موضوع حیاتی بیان می‌شود، خاطرنشان کرد: در سند چشم انداز اهدافی برای محقق شدن تعیین می‌شود.
وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین کاربردهای تدوین سند چشم انداز شور آفرینی، نشاط آفرینی و اولویت بندی در کارها است؛ البته تمام نقشه‌هایی که بیان می‌شود الزاما درست نیست ولی تدوین سند چشم انداز سبب حرکت و شور آفرینی برای قدم برداشتن افراد در مسیر اصلاح کارها برای رسیدن مجموعه به کمال می‌شود.
حجت‌الاسلام هاشمیان با بیان اینکه سند چشم انداز مسجد مقدس جمکران پس از بیانیه مأموریت تدوین شد، خاطرنشان کرد: چشم اندازی که با درایت و هوشمندی تدوین شود می‌تواند تمام کارکردهای مسجد را بیان کند.
وی تصریح کرد: چشم انداز تلاش افراد در تمامی سطوح را در یک نقطه متمرکز می‌کند؛ در تاریخ انقلاب اسلامی نیز بهترین چشم اندازها در برهه‌های زمانی مختلف از سوی امام راحل بیان شده است.
عضو شورای فرهنگی مسجد مقدس جمکران با بیان این‌که در تدوین سند چشم انداز باید کارگاه آزاد اندیشی و ایده پردازی داشته باشیم، گفت: می‌توانیم ایده‌ها را جمع بندی کرده و برای جلسات آینده درباره آنها بحث کنیم.
وی افزود: می‌توانیم برای مسجد مقدس جمکران افق دید ده ساله‌ای را نظر بگیریم؛ البته در تلاش هستیم نخست ظرفیت سازی کرده سپس چشم انداز دقیق را بیان کنیم.
حجت‌الاسلام هاشمیان با اشاره به این‌که در تدوین سند چشم انداز باید فروع و اصول مورد توجه قرار گیرند، عنوان کرد: باید نسبت به موضوع مسجد و پایگاه مهدویت بودن این مکان مقدس تأکید ویژه‌ای داشته باشیم.
منبع :تسنیم
انتهای پیام/
اخبار مرتبط

سعید پورصمیمی برای «پرویزخان» گریه کرد

وزیر ارشاد در ضیافت افطار سازمان سینمایی با سینماگران چه گفت؟

رضا داوودنژاد درگذشت