آیا پدر و مادر می‌‌توانند یارانه فرزندان را در امور جاری زندگی مصرف کنند؟

در ادامه به موضوع برداشت یارانه فرزندان از سوی والدین پرداخته خواهد شد که می خوانید.

به گزارش سراج24،  یارانه یا سوبسید به طور ساده مجموع کمک مالی کشور و دولت به برخی صنایع است تا قیمت محصول یا خدماتی که آنها ارائه می‌دهند پایین‌تر از حدی باشد که بدون کمک مالی می‌رسید.

یارانه به میزان‌های مختلفی برای مردم یا صنایع معین و پرداخت می‌شود و در کل اعطای کمک مالی به یک کالا یا خدمت (که برای مردم جهت افزایش رفاه عمومی جامعه است) برای رونق داخلی محسوب می‌شود.

یارانه دولتی در واقع نوعی پرداخت دولت به منظور حمایت از مصرف‌کنندگان، توزیع‌کنندگان، تولیدکنندگان و یا هر سه نوع است؛ به این معنی که دولت یارانه را برای جبران قسمتی از قیمت کالاها و خدمات با هدف افزایش تولید به تولیدکنندگان، افزایش کارکرد توزیع به توزیع‌کنندگان و افزایش قدرت خرید مصرف‌کننده بی درآمد یا کم درآمد، به مصرف کنندگان می‌پردازد. یکی از مسائلی که ممکن است خیلی از خانوارها به آن مبتلا باشند، حکم استفاده سرپرست خانواده از یارانه سایر اعضای خانواده است؛ به این صورت که:

آیا والدین حق استفاده از یارانه فرزند را دارند؟

پاسخ: یارانه، مساعدۀ دولت به سرپرست خانواده است و ملک اوست و نحوۀ مصرف آن در اختیار اوست. (برگرفته از استفتائات رهبر معظم انقلاب)

همچنین آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ به این سؤال که «با توجه به واریز یارانه نقدی توسط دولت به حساب سرپرست خانواده و تعیین مبلغی برای هر فرد به مقداری خاص، آیا سرپرست خانوار برای تصرف و هزینه‌کرد کل مبلغ واریزی برای افراد خانه و یا به نفع خویش نیاز به اجازه از سوی اعضای خانواده دارد یا نه؟» می‌نویسند:

این را باید از مسئولینی که یارانه را در اختیار قرار دادند سؤال کرد که منظور آنها چیست.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط