مدیرکل گمرک بندرامام (ره):

تکذیب هر گونه معطلی خوراک دام و طیور در گمرکات

گمرک ایران با رد هر گونه معطلی خوراک دام و طیور در گمرکات اعلام کرد: متوسط زمان ترخیص این کالا‌ها در گمرکات کاهش یافته است و ادعای هر گونه افزایش هزینه‌ها بدلیل معطلی این کالا‌ها در گمرک صحت ندارد.
به گزارش سراج24، به نقل از روابط عمومی گمرک ایران؛ رحمت علی فلاح خوشدل، مدیرکل گمرک بندرامام خمینی (ره) گفت: ترخیص کالا‌های اساسی به صورت روزانه و بدون وقفه از گمرک بندرامام خمینی (ره) در حال ترخیص می‌شود.
 
فلاح خوشدل  اظهار کرد: در گمرک این بندر روزانه بیش از ۲۰۰۰ کامیون به میزان ۵۰ هزار تن انواع کالا‌های اساسی را به نقاط کشور بارگیری و ارسال می‌کنند.

وی افزود: گمرک بندرامام خمینی (ره) بیش از ۷۰ درصد کالا‌های اساسی کشور را تامین کرده و در انبار‌های این بندر بیش از دو میلیون تن کالای اساسی ذخیره قرار دارد که می‌توان به ذرت، کنجاله، دانه روغنی، شکر، روغن خوراکی، برنج و.. اشاره کرد.

مدیرکل گمرک بندرامام خمینی (ره) ادامه داد: جهت تسریع و تسهیل ترخیص کالا‌های اساسی در گمرک بندرامام خمینی (ره) درب خروج کالا‌های فله مجزا با دو لاین خروجی وجود داشته که به صورت شبانه روزی فعالیت دارد و در صورت ضرورت تا شش لاین ظرفیت وجود دارد و این روند به صورت عادی در حال انجام بوده و هیچ گونه مشکلی در این خصوص تاکنون مشاهده نشده است؛ از ویژگی‌های منحصر به فرد این بندر نیز وجود حمل و نقل ریلی جهت حمل کالا‌های اساسی است.
 
گمرک ایران با رد هر گونه معطلی خوراک دام و طیور در گمرکات اعلام کرد: متوسط زمان ترخیص این کالا‌ها در گمرکات کاهش یافته است و ادعای هر گونه افزایش هزینه‌ها بدلیل معطلی این کالا‌ها در گمرک صحت ندارد.

این گزارش می‌افزاید؛ هم اکنون بارگیری نهاده‌های دامی از جمله خوراک دام و طیور طبق روال عادی و عمدتا به صورت حمل یکسره از کشتی به کامیون انجام می‌شود و موضوع ادعای افزایش کرایه حمل نهاده‌های دامی ارتباطی به گمرک ندارد. همچنین مسئولیت گمرکات برای ترخیص کالا از زمان اظهار به گمرک تا صدور پروانه الکترونیکی است که در این فرآیند نیز با توجه به نوع کالا ۲۷ سازمان صادرکننده مجوزه ترخیص هم دخیل هستند.
 
انتهای پیام/
اخبار مرتبط

کاهش رسوب کالا در بنادر و گمرکات

صنعت مرغداری وارد مدار جدیدی از تکامل زنجیره ارزش در طبقه بندی جهانی شده است

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت