توصیه ناصحانه به آقای روحانی!

اگر رئیس دستگاه اجرایی کشور به جای کاستن از حاشیه‌ها و تمرکز بر متن، و به جای توجه به اولویت‌های اصلی به اولویت‌های دست چندم و گاه امور مضر خود و کشور را مشغول کند معلوم است که چه درو خواهد کرد!

به گزارش سراج24، «مهدی فضائلی» تحلیلگر مسائل سیاسی طی یادداشتی نوشت:

انتخاباتی با شکوه و رقابتی برگزار شد و رئیس جمهور مستقر بار دیگر مورد اعتماد اکثریت جامعه قرار گرفت.
دولت دوازدهم در شرایط ویژه و حساسی با ریاست روحانی قرار است سهم مهم خود را در پیشرفت و اعتلای کشور ایفا کند.
وضعیت اقتصادی نگران کننده،مطالبات به حق و انباشته شده مردم،شرایط حساس و پیچیده منطقه، تهدیدات امنیتی و غیر امنیتی نشانه رفته به سمت ایران و خصومت های روزافزون آمریکا نسبت به ملت و نظام،شمایی از خطیر بودن اوضاع و اولویت های مهمی را به همه یادآوری می کند.
البته از سوی دیگر فرصت های فراوان مانند منابع عظیم و بی نظیر یا کم نظیر،مردم هوشیار،علاقمند و با انگیزه برای پیشرفت و حاضر و آماده در میدان،نیروی انسانی تحصیلکرده،تجربیات بس گرانقدر،نفوذ و اقتدار بی سابقه در منطقه،امنیت بالا و از همه مهمتر امداد و نصرت الهی شامل حال این کشور،همگی آینده‌ای روشن و پراز موفقیت را نوید می دهد.
هنر بزرگ مسئولان عالی کشور و بخصوص رییس جمهور،شناخت و بهره برداری از این فرصت ها برای مقابله با تهدیدات و تصمیم گیری های سنجیده برای سرو سامان دادن به نابسامانی های اقتصادی و اجتماعی است.
در این میان اگر رئیس دستگاه اجرایی کشور به جای کاستن از حاشیه‌ها و تمرکز بر متن،و به جای توجه به اولویت‌های اصلی به اولویت های دست چندم و گاه امور مضر خود و کشور را مشغول کند معلوم است که چه درو خواهد کرد!
آقای روحانی علاوه بر رفتار و مواضع سوال برانگیز و بعضا" ساختارشکنانه ای که در دوران رقابت های انتخاباتی اتخاذ کرد،پس از پیروزی نیز گاه و بیگاه همان رفتارها را ادامه داده است.رفتارهایی که به صراحت از سوی عناصر افراطی، تند و ساختار شکن داخل کشور و همچنین از سوی چهره های فراری از مردم و پناه برده به بیگانگان مورد استقبال قرار گرفته است.این در حالی است که ایشان به دفعات رقابت ها را پایان یافته خوانده و همه را به همدلی فرا می خواند و ظاهرا" دست دوستی به سمت منتقدین دراز کرده است!
آقای روحانی از یک سو در هر سخنرانی بارها از مقام معظم رهبری و تبعیت از ایشان یاد می‌کند و از سوی دیگر هراز چندگاه مطالبی مطرح می‌کند که درست یا غلط از آن برداشت زاویه با رهبری می شود.
آقای روحانی از یک سو، گاهی نقش اپوزیسیون را بازی می‌کند و از سوی دیگر در مجالس خصوصی خود را همان روحانی ۵۷ معرفی می‌کند و آماده خادمی بزرگان!
این رفتارها و مواضع متناقض آقای روحانی در کنار نیش ها و کنایه های آزاردهنده ایشان،نه تنها امکان خوش بینی را به منتقدان نمی‌دهد بلکه موجب شده حتی برخی نزدیکان و حامیان خود او نیز به وی هشدار و تذکر بدهند.
بنابر اخبار موثق،طی دو سه هفته اخیر، هم برخی اعضای کابینه،هم برخی چهره های معقول اصلاح طلب و هم برخی حامیان سرشناس آقای روحانی به اشکال مختلف از کتبی گرفته تا شفاهی و بصورت مستقیم یا دادن پیغام، خطاها،بداخلاقی ها و کج تابی های او را به وی متذکر شده و او را انذار داده اند که ادامه این روند نتایج خوبی را برای او و کشور به دنبال نخواهد داشت!
ناصحانه به آقای روحانی توصیه می‌کنیم، اگر به هر دلیل،نقد منتقدان را برنمی تابد و به جای برفراز کردن پرچم کار و اقدام و عمل برای حل مشکلات و پاسخ به مطالبات اصلی و واقعی اکثریت مردم،حاشیه پردازی و حرف و کنایه و نیش زبان را اختیار کرده است،جادارد نصیحت مشففانه و خیرخواهانه دوستان و حامیان موثر خود را بشنود و مسیر ناهموار به ناکجا آباد را به سمت خدمت واقعی به مردم تغییر دهد و دست از اشتباه محاسباتی بردارد و از گذشتگان عبرت بگیرد!
نیروهای "واقعا""حزب اللهی و انقلابی نیز باید هوشیار باشند تا میدان بازی از کار و تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی بویژه تولید و اشتغال،به حاشیه‌های فرصت سوز و خسارت بار کشانده نشود و بهانه به دست بهانه جویان داده نشود و آنان را در موضع مظلومیت قرار ندهد!
نیروهای انقلابی با عقلانیت و رعایت قانون و اخلاق و تفکیک نوع مواجهه با نیروهای درون نظام از دشمنان،اجازه ندهند حاشیه‌ها،برای ناکارآمدی ها "حاشیه امن" بسازد!
منبع: فارس
 
اخبار مرتبط

غزه نشان داد در برابر موشک، خانواده قدرتمند صادر کننده پیام مقاومت است

ابعاد تازه پرونده روغنهای آلوده در دولت قبل

انسداد مرزهای شرقی کشور در اولویت است