دوشنبه 04 بهمن 1395
کد خبر: 153400
رئیس مرکز تحقیقات حلال تشرح کرد
علت حرام بودن برخی خوردنی‌ها
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با پرداختن به علت حرام بودن برخی خوردنی‌ها گفت: ایران در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی دراین زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

به گزارش سراج24 ، بهروز جنت - رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بیان اینکه موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند، اظهار کرد: دین اسلام در سطحی بالاتر از دیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است و حتی مواد غذایی که برای انسان ضرر دارند را نیز حرام اعلام کرده و انسان را به مصرف موارد حلال و سالم توصیه کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ادامه داد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشر دلایل حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد.

جنت همچنین عنوان کرد: با توجه به تولید مواد غذایی در سراسر دنیا و ارسال آن به دیگر کشورها ضرورت دارد تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود و این نشان در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است .

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: ما در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی دراین زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.